Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Er du fra en organisation

Velkommen til denne introduktionsside der hjælper dig med hurtigt at finde de informationer du har brug for.


Når du er fra en organisation eller forening
kan du på denne side få et overblik over de kommuneplanemner som vi vurderer er særligt relevante for dig. Under de forskellige emner kan du se retningslinjer, mål og læse forklaringer.

Nedenfor kan du trykke på en række kviklinks, og se hvor i kommunen der er udlagt arealer med eksempelvis værdifulde kulturmiljøer, beskyttet natur og skovrejsningsområder m.m.

Du kan også se alle kommuneplanemnerne opdelt i de 12 temaer i menuen til venstre. Er der et emne du ikke kan finde kan du altid søge i søgefeltet øverst på siden.

For hvert emne kan du på kort se hvilke arealer det drejer sig om og se hvilke retningslinjer der gælder for arealerne. Retningslinjerne beskriver de muligheder og begrænsninger, der er for at anvende de bestemte arealer i kommunen. Retningslinjerne kan være specifikke for et mindre og afgrænset område i kommunen, eller de kan dække større dele af kommunen. Ét enkelt område kan være omfattet af flere, gældende retningslinjer. Du kan desuden se byrådets mål for emnet og læse en forklaring der redegør for emnet. 

 

Tryk her for at komme tilbage til forsiden

 

 

Lilian Ebbesen, E-mail: liebb@ikast-brande.dk , 9960 3305

Marie Lyster Nielsen, E-mail: malni@ikast-brande.dk , 9960 3302